nijmegendeelstad

Leukste activiteiten Nijmegen

Nijmegen staat bekend als de oudste stad van Nederland. De stad bestaat namelijk al meer dan 2000 jaar. Naast dat het bekend staat als de oudste stad van Nederland is het ook ware universiteitsstad, waardoor er veel studenten wonen of zijn. Ook elk jaar wordt er ook de Nijmeegse vierdaagse gelopen. 

Restaurants Nijmegen 

Naast dat Nijmegen om vele dingen bekend staat, heb je ook heel veel restaurants in Nijmegen. Zo is er bij De Stadsduyn een 4-gangen keuzediner verkrijgbaar. Om helemaal in de italiaanse keuken te duiken is er een 2-gangen keuzediner bij Pizza Pasta Factory. Naast deze twee restaurants is de keuken in Nijmegen heel gevarieerd. Zo zijn er ook keukens beschikbaar met bijvoorbeeld Turks eten, maar ook de Indische en de keuken uit Hawaii zijn verkrijgbaar. 

Hotels Nijmegen 

Om de activiteiten goed af te sluiten, is er overnachting natuurlijk ideaal in een van de hotels in Nijmegen. Zo biedt Mercure Hotel Nijmegen Centre je de mogelijkheid om te overnachten in hartje centrum van Nijmegen. Bij dit pakket zit er ook een ontbijt bij inbegrepen. En je mag gebruik maken van de sauna en fitness. De vrienden van Fletcher hebben ook een mooi deal klaar staan. Een overnachting inclusief ontbijt. Hierbij krijg je ook een pakketje met wandel- en fietsroutes. 

Overige activiteiten Nijmegen 

Wanneer je heel veel van wandelen houdt is het zeker een aanrader om te gaan wandelen in het Kronenburgpark of Valkhofpark. Naast de mooie wandelroutes zijn er ook een hele hoop musea. Aanraders hiervoor zijn muZIEum en het Museum Gebroeders Van Lymborch Huis. Om de dag af te sluiten of om lekker te kunnen lunchen is de grote markt zeker een aanrader.